Junior Onur UNURLU

2013-2014 1.DÖNEM / 10-B / PROGRAMLAMA TEMELLERİ ÖDEVLERİ

1.Ödev        2.Ödev        3.Ödev

SIRA AD SOYAD 1. ÖDEV KONUSU
1 ÇAĞRI SEVİNER Kenar uzunlukları verilen dikdörtgenin alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunlukları negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
2 FURKAN MORAY Kenar uzunlukları verilen dikdörtgenin alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunlukları negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
3 İBRAHİM OLCAN Kenar uzunlukları verilen dikdörtgenin alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunlukları negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
4 ABDULKADİR YILMAZ Kenar uzunlukları verilen dikdörtgenin alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunlukları negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
5 OĞUZHAN TÜRKGENÇ Bir kenar uzunluğu verilen karenin alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunluğu negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
6 GİZEM YILMAZ Bir kenar uzunluğu verilen karenin alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunluğu negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
7 FURKAN GÜNDÜZ Bir kenar uzunluğu verilen karenin alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunluğu negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
8 FATMA AKKAYA Bir kenar uzunluğu verilen karenin alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunluğu negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
9 KADRİYE MELİS ÖCÜK Kenar uzunlukları verilen paralelkenarın alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunlukları negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
10 RIDVAN ÇAKIR Kenar uzunlukları verilen paralelkenarın alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunlukları negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
11 TUBA GÖZCÜ Kenar uzunlukları verilen paralelkenarın alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunlukları negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
12 ALİ LAL Kenar uzunlukları verilen paralelkenarın alan hesabını yapan programa ait algoritmayı hazırlayınız. Not : Kenar uzunlukları negatif olarak girildiği durumda veri girişi tekrarlanacaktır.
13 SAİT KEREM ALTUĞ Klavyeden girilen sayının 3’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
14 SEDA SÖNMEZ Klavyeden girilen sayının 3’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
15 SEZAİ KOCADAĞ Klavyeden girilen sayının 3’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
16 ŞAHİNDE KARAHANOĞLU Klavyeden girilen sayının 3’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
17 ÖMER PANGAL Klavyeden girilen sayının 5’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
18 FADİME ŞAFAK Klavyeden girilen sayının 5’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
19 KÜBRA ÖZFURUNCU Klavyeden girilen sayının 5’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
20 MELEK GÜNEŞ Klavyeden girilen sayının 5’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
21 NURİCAN DEVE Klavyeden girilen sayının 7’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
22 İPEK SARI Klavyeden girilen sayının 7’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
23 ORHAN KILINÇ Klavyeden girilen sayının 7’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
24 EZGİ SU ENGİN Klavyeden girilen sayının 7’ e kalansız olarak bölünüp bölünemediğini ekrana yazdıran programın akış diyagramını çiziniz
25 EMİN ÜNAL Klavyeden “e” veya “E” tuşlarına basana kadar ekrana “İsmet” yazan programın akış diyagramını çiziniz.
26 GÜLHANIM İVDİL Klavyeden “e” veya “E” tuşlarına basana kadar ekrana “İsmet” yazan programın akış diyagramını çiziniz.
27 MEHMET ÖMER KÖROĞLU Klavyeden “e” veya “E” tuşlarına basana kadar ekrana “İsmet” yazan programın akış diyagramını çiziniz.
28 TUĞAY KURTULMUŞ Klavyeden “e” veya “E” tuşlarına basana kadar ekrana “İsmet” yazan programın akış diyagramını çiziniz.
29 İLAYDA KARAGÖZ Klavyeden “ESC” tuşuna basana kadar ekrana “Onurlu Dünya” yazdıran, basıldığında işlemi sonlandıran programın akış diyagramını çiziniz yazan programın akış diyagramını çiziniz.
30 BURAK VAROL Klavyeden “ESC” tuşuna basana kadar ekrana “Onurlu Dünya” yazdıran, basıldığında işlemi sonlandıran programın akış diyagramını çiziniz yazan programın akış diyagramını çiziniz.
31 MERVE AKYÜZ Klavyeden “ESC” tuşuna basana kadar ekrana “Onurlu Dünya” yazdıran, basıldığında işlemi sonlandıran programın akış diyagramını çiziniz yazan programın akış diyagramını çiziniz.
32 MUHAMED ÖRENÇ Klavyeden “ESC” tuşuna basana kadar ekrana “Onurlu Dünya” yazdıran, basıldığında işlemi sonlandıran programın akış diyagramını çiziniz yazan programın akış diyagramını çiziniz.
33 NESLİHAN BOZ Klavyeden “ENTER” tuşuna basana kadar ekrana “İSMET İNÖNÜ EML” yazdıran, basıldığında işlemi sonlandıran programın akış diyagramını çiziniz yazan programın akış diyagramını çiziniz.
34 SEÇKİN YENİÇUN Klavyeden “ENTER” tuşuna basana kadar ekrana “İSMET İNÖNÜ EML” yazdıran, basıldığında işlemi sonlandıran programın akış diyagramını çiziniz yazan programın akış diyagramını çiziniz.
35 NAZMİYE KİRADİ Klavyeden “ENTER” tuşuna basana kadar ekrana “İSMET İNÖNÜ EML” yazdıran, basıldığında işlemi sonlandıran programın akış diyagramını çiziniz yazan programın akış diyagramını çiziniz.
36 MERVE NUR ÇEKİN Klavyeden “ENTER” tuşuna basana kadar ekrana “İSMET İNÖNÜ EML” yazdıran, basıldığında işlemi sonlandıran programın akış diyagramını çiziniz yazan programın akış diyagramını çiziniz.
37 AHMET CAN YAVŞAN Klavyeden “ENTER” tuşuna basana kadar ekrana “İSMET İNÖNÜ EML” yazdıran, basıldığında işlemi sonlandıran programın akış diyagramını çiziniz yazan programın akış diyagramını çiziniz.

   SON EKLENEN 6 LİNK